Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2021 17:11
Arsenal-legende tager afstand fra mulig overtagelse af The Gunners

Patrick Vieira har nu ikke længere nogen særlig interesse i at se Arsenal med en ny ejer.


Svenske Daniel Ek, der ejer Spotify, har med støtte fra flere Arsenal-legender, heriblandt Thierry Henry og Patrick Vieira, forsøgt at købe Arsenal af Stan Kroenke – men indtil videre uden succes.

Og nu trækker Patrick Vieira sin støtte til projektet tilbage. Det skyldes, at franskmanden er blevet ansat som manager i Crystal Palace.

- Jeg er i en anden position end for et par måneder siden. Så jeg kommer ikke til at udtrykke mig på samme måde, som da jeg bare var en tidligere Arsenal-spiller, siger Vieira ifølge Goal.

- Jeg udtrykte min interesse som Patrick, tidligere Arsenal-spiller. Den kommentar var baseret på, hvor klubben var på vej.

- Da man kiggede på situationen dengang, var det tydeligt, at Kroenke-familien gjorde det klart, at klubben ikke er til salg. Så mener jeg, at alt er forbi. Man kan ikke købe en fodboldklub, der ikke er til salg, lyder det fra Vieira.

Søndag står Vieira over for netop Arsenal med Crystal Palace i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE