Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 15:35
Arsenal-legende revser Emery og Xhaka

Arsenal-legende Ian Wright var ikke tilfreds med Unai Emerys udskiftninger i Arsenals 2-2-kamp mod Watford, og han revser samtidig Granit Xhaka.


I sidste weekend smed Arsenal en 2-0-føring mod Watford, hvor Watfords mål kom efter en opspilsfejl og et straffespark, og Ian Wright kritiserer Unai Emery for at tage to af Arsenals bedste boldspillere ud i løbet af kampen.

- Jeg var ved at gå amok, simpelthen fordi der var et tidspunkt, hvor han tog Dani Ceballos ud – hvilket jeg var fuldstændig forundret over – også Matteo Guendouzi, som er en, der altid har energi, som vil spille og forsøge at komme rundt om folk, sagde Ian Wright under The Kelly and Wrighty Show, skriver Metro.

- Ceballos vil forsøge at spille sig ud af problemerne, og ved at tage ham ud, tager du muligheden for at spille op fra forsvaret væk, men du forsøger stadig at gøre det, det er ret irriterende.

Han tilføjede om Ceballos:

- Han er komfortabel på bolden, han går ikke i panik. Han er komfortabel midt på banen med bolden, og han ønsker at modtage bolden. Du tager ham ud? Det er rædselsfuldt.

Efter kampen sagde Granit Xhaka, at hans holdkammerater så skræmte ud i anden halvleg, og Wright kritiserer Xhaka for ordene.

- Du vil virkelig ikke høre nogen sige, at du er bange, så sker der det, at andre hold vil notere det.

- Om du er skræmt eller ikke, så får du et pres på dig, og du vil blive testet nu. Det er uansvarligt af ham at sige sådan noget. At høre det, var ligesom, ’Åh, virkelig? Var det nødvendigt at sige det?’ Bange? Hvordan kan du være bange på en fodboldbane?, sluttede Ian Wright.

Arsenal møder søndag 17.30 Aston Villa hjemme på Emirates i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED