Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 10:47
Arsenal-legende: Liverpool er bedre end 'The Invincibles'

Emmanuel Petit er af den mening, at det nuværende Liverpool-mandskab er bedre end Arsenal-holdet, der vandt mesterskabet uden et nederlag.


Liverpool var ubesejret i denne sæson, indtil de mødte Watford på Vicarage Road, hvor de blev sendt hjem med et 0-3-nederlag i bagagen.

Der var meget snak om, at The Reds kunne gøre det samme som Arsenal-holdet, som i 2003/04-sæsonen gik ubesejret igennem sæsonen og vandt mesterskabet.

Men selvom Liverpool ikke bliver 'The Invincibles' i denne sæson, så føler den tidligere Arsenal-spiller, Emmanuel Petit, at Klopps tropper er på et andet niveau end Arsenals Invincibles.

- Jeg har kæmpe respekt for mine gamle holdkammerater, men når jeg ser på Liverpool-holdet, har de spillet, som de gør nu, i de seneste to år, siger Petit til Daily Mirror.

- De fleste er oppe at ringe, fordi de vandt Champions League, men de har faktisk spillet sådan her i 2-3 år. Det er fantastisk. Det er sjældent, at man ser et hold vinde så mange kampe og være så dominerende. 

- Begge mandskaber har været fantastiske, men efter min mening har dette Liverpool-hold noget specielt. Det er svært at forklare, men jeg kan ikke huske, at jeg havde den samme følelse omkring The Invincibles, som jeg har med Liverpool. De har imponeret mere mere. 

- Arsenal-fansene vil nok ikke være imponeret, men jeg skal være ærlig. Når jeg ser Liverpool med denne motivation, intensitet og har så mange gode spillere. Der er noget anderledes ved dette hold, slutter Petit.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED