AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 19:20
Arsenal-legende: Lampard skal passe på. Luiz var Chelseas bedste boldspillende forsvarer

Paul Merson har i en klumme til sky-sports skrevet sin mening om David Luiz og Chelseas salg af brasilianeren.


Frank Lampards trænerdebut for Chelsea gik nok ikke helt som han havde håbet.

Med et 4-0 nederlag til United i bagagen er der i hvert fald lidt at arbejde på i forhold til det defensive. Og det har medført kritik.

Arsenal-legenden, Paul Merson, har i en klumme til Sky-Sports skrevet, at ingen af Chelseas nuværende forsvarsspillere kan matche David Luiz med bolden:

- Frank Lampard skal passe på. Chelsea har ladet deres bedste boldspillende forsvarsspiller skifte til deres rivaler. Ikke bare deres london-rivaler men også deres største rival til en top fire-placering.

I klummen fortsætter Merson sin kritik af Chelseas nuværende forsvarsspillere:

- Ingen af deres forsvarsspillere kan spille bolden op bagfra.

- Kurt Zouma så ikke klar ud. Det var derfor han blev udlånt i sidste sæson. Det er et farligt, farligt spil, Chelsea har gang i.

- Fansene var også vilde med David Luiz.

Chelseas næste udfordring bliver heller ikke en let en af slagsen. På onsdag møder de nemlig Liverpool i den europæiske Super Cup.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED