AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 15:10
Arsenal legende: Hyr Ancelotti

Arsenal-legenden Ray Parlour er ikke i tvivl. The Gunners bør ansætte Carlo Ancelotti.


Arsenal står uden Unai Emery tilbage med en caretaker-manager i form af Freddie Ljungberg. 

Men situationen er ikke holdbar, og det er klubben klar over. 

Derfor går rygterne på, at navne som Carlo Ancelotti og Mauricio Pochettino kunne være de næste, der overtager roret i Arsenal. 

Førstnævnte har i den seneste tid især været omtalt i engelske medier, og det er Arsenal-legenden Ray Parlour ovenud tilfreds med. 

- Man kan ikke pille ved hans rekorder. Jeg tror, de behøver noget erfaring for at ryste holdet sammen, sagde Parlour ifølge Talksport. 

- Han er tilgængelig, og han kender Premier League. Nogle gange skal man rykke hurtigt med managers. Han er lidt ligesom Mourinho. Han har vundet 20 trofæer! 

Det seneste rygte går dog på, at Arsenal ikke er interesserede i Ancelotti, men meldingerne fra det engelske er så tvetydige, at det er svært at finde hoved og hale i. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED