AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 17:35
Arsenal-legende forsvarer Emery: Det rigtige problem i Arsenal er…

Den tidligere Arsenal-anfører Tony Adams er kommet den udskældte Arsenal-manager, Unai Emery, til undsætning.


Den spanske manager har været under et massivt pres i de seneste par uger, hvor lørdagens 2-0-nederlag til Leicester har gjort, at Arsenal har fået den værste start på en sæson siden 1982/1983.

En report fra The Athletic fortæller, at Emery stadig har opbakning fra de øverste i Arsenals hierarki på trods af kun to sejre i de seneste 10 kampe i Premier League.

Tony Adams, der vandt fire ligatitler med Arsenal, vælger også at skifte fokus fra Unai Emery til ledelsen, og hvad der sker på banen.

- Jeg tror, at det er nemmere at skyde skylden på manageren. Jeg synes ikke, at han gør sig selv de store tjenester for tiden, for eksempel med anførersituationen, sagde Tony Adams til Sky Sports ifølge Fourfourtwo.

- I dag (lørdag mod Leicester, red.) fik han dem organiseret, men de stod bare tilbage og ventede så dybt på egen halvdel. Indkøbene har været meget dårlig i nogle år nu.

- Du skal have karakterer på banen. Der er ingen i truppen. Det er svært for ham, han har ikke spillerne. Manageren må rive sig selv i håret.

- Jeg tror ikke, at disse spillere går ud på banen og tror, at de holder målet rent, det smitter.

Arsenal er allerede otte point efter top-4. Unai Emerys kontrakt udløber i sommeren 2021, men en klausul i kontrakten giver Arsenal muligheden for at gå hver til sit i slutningen af denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED