AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:11:2019 19:04
Arsenal-legende: Derfor er Liverpool langt foran City

Det har været afgørende for mesterskabskampen i Premier League, at Aymeric Laporte er blevet skadet, vurderer Lee Dixon.


Liverpool tog i sidste weekend en vital 3-1-sejr over Manchester City og udbyggede i samme ombæring føringen til Pep Guardiolas tropper til ni point.

Manchester City er omvendt helt nede på fjerdepladsen, og det er der en helt speciel grund til, mener Lee Dixon.

Selvom City også har været ramt af skader til spillere som Olexandr Zinchenko, Leroy Sané, John Stones, Benjamin Mendy, Kevin De Bruyne og Ederson, har Aymeric Laportes alvorlige knæskade nemlig været altafgørende, lyder vurderingen fra den tidligere Arsenal-spiller.

- Jeg forsøger at snævre det ind til én ting, og efter min mening har Laportes skade været den største faktor, indleder han over for The Season So Far og uddyber:

- Jeg synes, at han er en exceptionel forsvarsspiller. Han styrer deres venstreside i forsvaret. Det er ligegyldigt hvem, der spiller venstreback. Han kan kontrollere venstresiden og selvfølgelig den spiller, han har ved siden af sig i midterforsvaret. Det er et stort område på banen, hvor man skal finde en afløser.

- Man kan sætte en anden spiller derind, men det har været problemet med Fernandinho, som er en dygtig fodboldspiller, at han ikke har den der sjette sans for, at en angriber gemmer sig bag skulderen på ham.

Manchester City står lørdag over for Chelsea i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED