Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2021 17:44
Arsenal-legende åbner døren for retur: Hvis Arteta kan bruge mig

36-årige Santi Cazorla nærmer sig karrierens afslutning, og den tidligere Arsenal-stjerne tager gerne et trænerjob under landsmanden Mikel Arteta, hvis denne er interesseret i et samarbejde


Sidste sommer forlød det pludselig, at Arsenal-manager Mikel Arteta ville hente klublegenden Santi Cazorla hjem til Emirates. Det dog ikke som spiller, men i en trænerrolle. Den plan lykkedes dog aldrig, og veteranen valgte i stedet at fortsætte den aktive karriere i qatariske Al-Sadd.

Men nu antyder Cazorla, at han faktisk ville være klar til at vende retur til Arsenal. Når han har lagt støvlerne på hylden, vel at mærke. 

- Det er noget, jeg ville sætte pris på i morgen. Lige nu tænker jeg ikke på det, udtaler playmakeren ifølge Daily Mirror. 

- Hvis jeg får muligheden, og han (Arteta) mener, at jeg kan hjælpe ham, så er det noget, jeg ville være interesseret i. Jeg ville lade døren være åben og nyde den oplevelse med ham.

- Men lige nu er der ikke noget om det, vi får se, tilføjer Cazorla.  

Mikel Arteta og Santi Cazorla delte omklædningsrum i Arsenal mellem 2012-16. 

The Gunners møder i aften Southampton på udebane i Premier League. Der er kickoff kl. 21.15.

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED