Arsenal-keeper indrømmer: Vi var heldige med uafgjort mod Norwich

Af Emil Eire Frerk Olsen
02.12.2019 Kl. 10:47
Arsenal virker ude af stand til at vinde en fodboldkamp, hvilket gårsdagens 2-2 kamp mod Norwich blev endnu et bevis på.

Et lidt tilfældigt Aubameyang-mål i anden halvleg sikrede Arsenal et enkelt point ude mod oprykkerne fra Norwich, hvilket langt fra var nok til at overbevise kritikkerne.

Hvad der gør ondt langt værre er, at Arsenal ikke en gang var særlige uheldige med ikke at vinde, hvilket keeper Bernd Lenos seneste udtalelse til klubbens hjemmeside understøttede.

– I sidste ende var det forvirrende, fordi vi i første halvleg spillede nøjagtigt, som vi gerne ville, men vi var alligevel bagud.

– I anden halvleg mistede vi kontrollen over kampen og var heldige med at hente et uafgjort resultat, lød det fra den tyske målmand.

Arsenal ligger nu på en 8. plads med 19 point efter 14 kampe – de er pt. hele ti point tættere på Watford på sidstepladsen end Liverpool på førstepladsen.