AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2018 16:49
Arsenal-kaptajn stadig usikker til kampen mod Southampton

Arsenal-manager Unai Emery frygter, at Laurent Koscielny ikke bliver klar til at løse Arsenals defensive udfordringer til kampen mod Southampton på søndag.


På trods af 70 minutter i støvlerne for Arsenals rutinerede midtstopper Laurent Koscielny torsdag aften i Europa League-kampen mod Qarabag, er det stadig usikkert, om kaptajnen bliver klar til søndagens kamp mod Southampton.

Det fortæller Arsenal-manager Unai Emery til Evening Standard.

Den 33-årige Arsenal-veteran var ellers udset til at blive en afgørende brik i det puslespil, der er opstået efter både Sokratis og Mustafi må sidde ude med karantæne i søndagens opgør.

Som en ekstra streg i regningen er den unge Rob Holding meldt ude resten af sæsonen, efter den skade han pådrog sig i Arsenals kamp ude mod Manchester United.

For Unai Emery er det vigtigst ikke at skynde på Koscielnys genoptræning:

- I dag (torsdag, red.) var endnu et vigtigt skridt for ham. Nu må vi se, hvordan hans krop reagerer oven på kampen, før vi kan afgøre om han kan spille søndag, udtalte Emery til Evening Standard.

- For Koscielny er det vigtigste, at han er tilbage efter sin slemme skade. Man kunne se, hvor meget det betød for ham og for fansene.

Laurent Koscielny spillede torsdag sin første seniorkamp for Arsenal, siden han tilbage i maj ødelagde sin achillessene i Arsenals Europa League-semifinalekamp mod Atletico Madrid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE