Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 17:50
Arsenal kan ånde lettet op: Stortalent er snart spilleklar igen

Gabriel Martinellis ankelskade er slet ikke så slem som frygtet, skriver The Guardian.


Det lignede næsten, at Gabriel Martinelli skulle til at tilbringe lang tid på skadesbænken igen efter netop at være vendt tilbage fra en længerevarende skadespause. Så slemt står det heldigvis slet ikke til, erfarer The Guardian.

Den brasilianske angriber pådrog sig en ny skade i anklen under opvarmningen til weekendens FA Cup-kamp mod Newcastle. Det så ekstremt smertefuldt ud, og Mikel Arteta udtalte efterfølgende, at han frygtede det værste.

Men The Guardian er af den forståelse, at scanninger nu har vist, at anklen ikke har lidt særlig overlast. Derfor misser den 19-årige angriber torsdagens kamp mod Crystal Palace, men der er en stor chance for, at han allerede vil være spilleklar til mandagens kamp mod Newcastle.

De positive nyheder betyder, at Mikel Arteta næsten har hele truppen til rådighed nu. Også Thomas Partey er tilbage, og det samme gælder Gabriel Magalhaes, som var ude med COVID-19.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED