AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 15:47
- Arsenal har ikke råd til at give Ljungberg chancen

Arsenal er ikke i en position, hvor de kan give Freddie Ljungberg chancen som manager. Det mener klubbens tidligere spiller John Hartson.


Freddie Ljungbergs tid som midlertidig manager i Arsenal har indtil videre ikke været nogen succes. Svenskeren har hentet et enkelt point i to kampe, og rygterne går allerede på, at han med sikkerhed ikke får jobbet permanent. 

Ifølge klubbens tidligere spiller John Hartson er Arsenal da heller ikke i en position, hvor de kan give svenskeren chancen på trænerposten: 

- Arsenal har ikke råd til at fedte rundt eller give Ljungberg chancen. Han er måske en favorit hos Arsenal-fansene, men du har brug for mere erfaring for at træne Arsenal, udtaler han ifølge Goal. 

Hartson mener samtidig, at Arsenal hurtigst muligt skal reagere og ansætte en erfaren manager:

- Der er gode managers derude. Gå efter en af dem. Vær proaktiv. Gør ligesom Tottenham, der hentede Mourinho ind med det samme. 

Arsenal er blandt andre blevet sat i forbindelse med Mikel Arteta, Massimiliano Allegri og Patrick Vieira. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED