Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 18:44
- Ham vil vi hellere have end Leicester-stjerne

Arsenals fans diskuterer på livet løs om hvem der skal hentes til den offensive midtbane.


Leicesters James Maddison har længe floreret på Arsenals radar, men uden at det er blevet til meget mere end interessen.

Nu diskuterer Arsenals fans på livet løs om Maddison er interessant nok eller om man skal hente en gammel kending tilbage.

The Gunners skal i forvejen have skilt sig af med en række spillere, hvis der skal rejses penge nok til et køb af Maddison, der menes at koste i omegnen af £60 millioner pund.

Et beløb man næsten ender med at give for Brighton-centerbacken, Ben White, der forventes at gennemføre sit lægetjek i denne uge.

Flere Arsenal-fans mener dog at Maddison slet ikke behøver at være Arsenals transfermål, beretter Football.London der har en række indspark fra debatlystne Gunners.

De ser tværtimod Martin Ødegaard som den rette mand til positionen, da Real Madrid ikke forventes at tage nordmanden synderligt meget i brug i den kommende sæson.

 

Her er hvad flere af fansene byder ind med:

- Jeg synes godt om Maddison, men en pris på £60 millioner pund er høj. Med Ødegaard der ser ud til at forlade Real Madrid, ser jeg det som et bedre emne for Arsenal at gå efter. 

- Ødegaard giver mere mening end Maddison. Han er billigere, så risikoen vil være lavere. Plus at jeg synes at han var god for os i sidste sæson. Jeg ville elske at se ham i en Arsenal-trøje igen.

En sidste fan mener slet og ret, at Ødegaard har et højere potentiale end Maddison. 

- Ja, jeg ville blive glad for Ødegaard i stedet for Maddison. Jeg synes Martin har et højere potentiale og passer bedre ind i forhold til det vi gerne vil. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE