AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 11:50
Arsenal-exit nærmer sig: Arteta er klar til at give 22-årig sparket

Arsenal er klar til sælge Ainsley Maitland-Niles denne sommer, skriver The Express.


Ainsley Maitland-Niles er den type spiller, der er alsidig nok til at spille adskillige positioner på banen uden nødvendigvis at mestre nogen af dem.

Under Unai Emery var han ofte højreback i Hector Bellerins fravær, selvom Maitland-Niles' foretrukne position skulle være på den centrale midtbane.

Drømmen om at træde i karakter for The Gunners i denne position får han dog næppe opfyldt. Ifølge The Express indgår den 22-årige englænder ikke i Mikel Artetas fremtidsplaner.

Maitland-Niles fik spilletid i spanierens første fem kampe som Arsenal-træner, men siden da er det ikke blevet til et eneste minut på banen i Premier League.

Nu skulle klubben så have givet det grønne lys til, at klubbens akademispiller kan finde sig en transfer til en anden klub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED