AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 14:26
Arsenal er "sikre" på at kunne forlænge med lejesvend

London Evening Standard skriver, at The Gunners satser stærkt på at kunne forlænge Dani Ceballos' lejeaftale.


Lige nu ved vi reelt set ikke, om eller hvornår Premier League-sæsonen spilles færdig, men trækker sæsonafslutningen i langdrag, satser Arsenal på at kunne forlænge med lejesvenden Dani Ceballos.

Det skriver London Evening Standard.

I øjeblikket er Premier League som bekendt suspenderet frem til den 30. april, mens Real Madrid-spillerens lejekontrakt med Arsenal lige nu står til at udløbe den 30. juni.

Er sæsonen ikke spillet færdig da, risikerer Arsenal pludseligt at være en førsteholdsspiller og fast starter under Mikel Arteta mindre, men klubben er i skrivende stund ikke synderligt bekymrede.

London Evening Standard skriver, at selvom man endnu ikke har vendt situationen med Real Madrid, så skulle Arsenal-ledelsen være relativt sikre på, at de spanske giganter ikke vil sætte sig i vejen for en kontraktforlængelse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED