AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 17:02
Arsenal er interesseret i billig Bordeaux-træner

Arsenal har angiveligt rettet blikket mod Frankrig i jagten på deres næste træner.


Adskillige store trænernavne er den seneste tid blevet sat i forbindelse med det ledige trænersæde i Arsenal, og nu er en ny og lidt overraskende kandidat blevet bragt på banen. 

The Gunners skulle således være interesseret i Bordeauxs træner, Paulo Sousa, der har en fortid som træner for blandt andre QPR og Leicester: 

- De kan lide han profil. Ikke kun som træner, men også som person. Det betyder dog ikke, at han forlader Bordeaux. Arsenal er i dialog med flere trænere, men Paulo Sousa er også på deres liste. Et samarbejde mellem Arsenal og Sousa kunne helt sikkert godt fungere, fortæller en kilde tæt på Sousa til L'Equipe. 

Sousa har kun stået i spidsen for Bordeaux siden marts i år, men ifølge førnævnte kilde er det ikke usandsynligt, at han forlader den franske klub: 

- Hvorfor skulle han ikke forlade Bordeaux, når der er så mange problemer? Det er ikke det projekt, han blev lovet. Han elsker fansene, men han har brug for mere fra ledelsen. Holdet er ikke godt nok til at slutte i top 6. 

Sousas CV tæller udover Bordeaux også klubber som Videoton, Maccabi Tel Aviv og Fiorentina, men selvom det ikke er et skræmmende CV, så er der én ting, der taler for, at Arsenal ansætter ham. 

Sousa fik nemlig indskrevet en frikøbsklausul, da han skrev kontrakt med Bordeaux, og han kan dermed købes fri for blot €2-€3 mio. 

Bordeauxs fodbolddirektør, Eduardo Macia, har dog endnu ikke hørt noget fra Arsenal: 

- Det er normalt, at der er interesse for ham, men vi er ikke blevet kontaktet af nogen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED