Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal, City og United jagter EM-stjerne

Af Emil Plovgaard
16.06.2024 Kl. 11:24

Xavi Simons skiftede i 2021 til Paris Saint-Germain.

Det blev ikke nogen stor succes, og derfor vendte hollænderen hjem til PSV Eindhoven, hvor han havde en forrygende 2022/23-sæson.

Her blev det til 19 mål og otte oplæg, og det førte til, at den franske hovedstadsklub aktiverede en tilbagekøbsklausul på 44 millioner kroner.

PSG valgte med øjeblikkelig virkning at udleje Simons til RB Leipzig, og her gennemførte offensivspilleren endnu en imponerende sæson med otte mål og 11 oplæg i Bundesligaen.

Men endnu en gang er Simons’ fremtid uvis, og der er intet besluttet mellem den unge hollænder og PSG endnu, skriver den store franske sportsavis L’Equipe.

Formelt set er Xavi Simons tilbage i Paris pr. 1. juli, men spørgsmålet er, om han bliver en fast del af Luis Enriques mandskab.

Ifølge førnævnte avis er der tre scenarier i spil, og de er som følger; at han indlemmes i Luis Enriques trup, et salg eller endnu en lejeaftale.

Simons ønsker at kommunikere sit foretrukne valg, når han er tilbage fra EM-slutrunden.

Men det skorter ikke ligefrem på bejlere. Arsenal, Manchester United, Manchester City og Bayern München skulle alle have vist interesse, skriver L’Equipe.

En ny lejeaftale er det mest realistiske scenarie, lyder det, for Paris Saint-Germain i fremtiden vil kunne gå glip af den helt store transfersum for 21-årige Simons.

Simons’ kontrakt på Parc des Princes gælder frem til sommeren 2027.

Paris Saint-Germain lader i øvrigt til at have fundet afløseren for Kylian Mbappé hos Real Madrid.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce