Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 08:35
Arsenal-angriber vil ikke forlænge: Overvejer skifte til La Liga

Arsenal kan meget vel sige farvel til en af deres offensive kræfter, når denne sæson er forbi.


Arsenal kan blive en offensiv profil fattigere næste sommer, hvor Alexandre Lacazette har kontraktudløb. Det skriver franske Le10 Sport.

Ifølge det franske sportsmedie har Lacazette ingen intentioner om at forlænge, såfremt at The Gunners måtte fremlægge et tilbud til ham.

Den 30-årige angriber rykkede fra franske Lyon til London i 2017, hvor han siden har scoret 67 mål i 173 kampe for Arsenal.

Nu er de glade dage dog ved at være forbi og Lacazette har længe været rygtet videre fra Emirates Stadium.

Én af de klubber som skulle have et godt øje til Arsenal-angriberen er Atletico Madrid, der ser muligheder i franskmanden. 

De forsvarende spanske mestre kan styrke angrebet kvit og frit, mens Lacazette kan spille med om titler hvert år. 

Det franske medie, Le10 Sport, der har historien, skriver ydermere at kontakten mellem Atletico Madrid og Alexandre Lacazette-lejren ikke har været afbrudt på noget tidspunkt.

Altså lugter det af et exit, når sæsonen er forbi. Noget der ikke nødvendigvis er skidt for Arsenal, der forsøger at gøre truppen markant yngre.

Dét er blandt andet gået ud over Bernd Leno, der kan være på vej væk inden længe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE