Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2021 08:29
Arsenal advares inden transfer: Ødegaard bliver en skuffelse

Nu kan Arsenal ikke påstå, at de ikke blev advaret.


Den tidligere Arsenal-angriber, Alan Smith, udtaler, at The Gunners må forberede sig på skuffelse, hvis klubben skriver med Martin Ødegaard på en lejeaftale.
 
Londonklubben skulle være i detaljerede forhandlinger med Real Madrid om at hente nordmanden ind på lejeophold.
 
Ødegaard har været sendt ud til massevis af lejeophold rundt om i Europa, siden han ankom til den spanske hovedstad fra Strømsgodset i 2015. Seneste lejeophold var hos Real Sociedad, for hvem han optrådte 31 gange i sidste sæson.
 
Men siden han vendte tilbage til Bernabeu, er det kun blevet til syv optrædener for Los Blancos i La Liga.
 
Og det er særligt manglen på spilletid under Zidane, der bekymrer Smith.
 
- Jeg tror ikke, han kan indgå i startopstillingen på nogen som helst måde. Han har haft udviklingsproblemer hos Real Madrid, og den sidste ting, Arsenal ønsker, er, at hente nogen, der ikke kan tilbyde noget, siger han til Astro SuperSport.
 
- Man kan tænke tilbage på Denis Suarez (der også var udlejet til Arsenal for et par sæsoner siden, red.) som ikke var fysisk klar og blev skadet. Det blev pinligt i sidste ende, så forhåbentlig har de lært af det i forhold til Ødegaard-handlen, siger han.
 
- Han er en ung spiller, som tog til Real Madrid i en tidlig alder, og meget var forventet af ham. Det sker ofte, at tingene så ikke flasker sig, siger Alan Smith.
 
Rygterne om en snarlig Ødegaard-ankomst vækker bekymring hos blandt andre Emile Smith-Rowe, der kan se sin spilletid begrænset, såfremt nordmanden skulle blive en del af omklædningsrummet på Emirates.
 
Men Smith tror ikke på, at nordmanden lige umiddelbart kan slå den unge Arsenal-spiller af holdet.
 
- Det er måske for at have en anden mulighed, sagde Smith, da han blev spurgt til, hvorfor Arsenal mangler Ødegaard, når de allerede har Smith-Rowe på lønningslisten.
 
- Men de søger også efter flere kreative kræfter. Smith-Rowe har bevist det. Det er den type spiller, som kan skabe forskellen i kampene. Ødegaard har noget at bevise, mener Alan Smith.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED