AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2019 09:53
Arrivederci, Auba? Italiensk storklub jagter Arsenal-profil

Ifølge Tuttomercatoweb jagter Inter Milan Pierre-Emerick Aubameyang


Det kører ikke på skinner for Arsenal, og det kan ifølge italienske medier være den sidste krampetrækning for holdets ifølge mange bedste spiller.

Skal man tro TuttoMercatoWeb, agter Antonio Conte at forsøge at hente Pierre-Emerick Aubameyang i januars transfervindue.

Det skriver mediet denne tirsdag morgen.

The Gunners ønsker for alt i verden at forlænge gaboneserens kontrakt, men de vil ifølge flere internationale medier få en svær kamp i form af nogle af Europas topklubber.

Tidligere har vi kunne berette, at Aubameyang også blev fulgt af Barcelona, der så angriberen som en mulig erstatning for den aldrende Luis Suarez.

Derfor er der kamp om ’Auba’, og det kan vise sig, at et skifte er under opsejling.

Dog skal man også have in mente, at han uomtvisteligt altid vil være den største stjerne i Arsenal, mens han i andre af Europas topklubber ’blot’ vil være en af mange.

Det kan også have noget at skulle have sagt i forhold til en transfer, og det virker måske lige tidligt nok at forsøge at lokke gaboneseren til januar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED