Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2020 20:43
Arrig Arteta om Pépé-svigt: Det er fuldstændig uacceptabelt på dette niveau

Nicolas Pépé svigtede sig selv og sine holdkammerater søndag aften, og det er ikke noget, der huer spillerens træner Mikel Arteta.


Arsenal kunne næsten være tilfredse, da de søndag aften slap afsted med et enkelt point efter et besøg på Leeds Uniteds Ellen Road.

Rekordtransferen Nicolas Pépé skuffede nemlig fælt i opgøret, efter han kort inde i anden halvleg nikkede hjemmeholdets Ezgjan Alioski en skalde, som helt korrekt blev takseret til et direkte rødt kort.

Dette var ikke overraskende til stor frustration og skuffelse for ivorianerens træner Mikel Arteta, hvilket spanieren tydeligt understregede efter aftenens opgør:

- Det er uacceptabelt. Uacceptabelt. Man kan ikke gøre sådan noget på det her niveau, raser Arteta i et kontrolleret toneleje.

- Taget i betragtning af, hvor tidligt Pépé blev udvist, så synes jeg, at vi kan være glade med ikke at tabe. Jeg er aldrig tilfreds med et uafgjort resultat, men i dette tilfælde, er det ikke skuffende. Dog fuldstændig uacceptabelt, at det kommer dertil.

Nicolas Pépé blev i sommer 2019 hentet til Arsenal fra franske LOSC Lille for svimlende 72 millioner pund, hvilket hidtil har vist sig som noget af et fejlsats. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED