AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 19:39
Arnautovic til Kina? Unavngiven klub byder på West Ham-topscorer

West Ham-topscorer Marko Arnautovic er ønsket i Kina, hvor en unavngiven klub har lagt et bud hos London-klubben.


Marko Arnautovic har været en stor profil for West Ham, siden han kom til klubben fra Stoke i sommeren 2017. Den temperamentsfulde østrigske angriber er topscorer for The Hammrs med syv sæsontræffere. Den 29-åriger angriber har dog været plaget af skader i denne sæson, ligesom flere West Ham-profiler.

Senest i klubbens FA Cup-kamp blev han udskiftet i første halvleg, da han brokkede sig over smerter i ryggen.

Selvom der er store glæde om Arnautovic i West Ham, kan han være fortid i London-klubben, inden transfervinduet lukker til februar. Onsdag aften erfarer troværdige BBC nemlig, at en unavngiven kinesisk klub har budt £35m på Marko Arnautovic.

Samme medier skriver ligeledes, at West Ham ikke har interesse i at slippe den 29-årige østriger, der har kontrakt med klubben frem til 2022.

Sky Sports bringer også historien om et bud fra kinesisk fodbold på Marko Arnautovic, men nævner samtidig, at West Ham har afvist buddet og forlanger meget mere, hvis et salg overhovedet skal komme på tale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED