AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 19:18
Anti-Ronaldinho: Denne spiller er den dårligste dribler i Premier League

Man skulle måske ikke tro det, men Daniel James er faktisk den spiller, der har mindst succes med sine driblinger.


Daniel James har været en fremragende signing for Manchester United, og de færreste havde nok forventet, at den unge waliser ville blive fast mand for The Red Devils i sin første sæson i Premier League.

Men hans afsindige fart passer perfekt til det omstillingsfodbold, som Ole Gunnar Solskjær har fået sit hold til at praktisere i store dele af sæsonen.

Men selvom James har masser fart i støvlerne, så er det faktisk overraskende sjældent, at han har held med at sætte sin direkte modstander.

Skal man tro statistiksiden WhoScored, så er James faktisk den spiller i Premier League med mindst 50 forsøg på at afdrible sin modstander, som har mindst held med det.

Kun i 40 procent af tilfældene mister han ikke bolden, hvilket står i stærk kontrast til Mateo Kovacic fra Chelsea, som fuldfører hele 84,1 procent af sine driblinger.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED