AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 09:42
Annyeong, Son: Tottenham-es overvejer exit

Son Heung-Min overvejer ifølge Football Insider sin fremtid i Tottenham.


Dårlige resultater, massive defensive problemer og en vildledt træner.

Det er blot nogle af de overskrifter, man kan sætte på Tottenhams nuværende situation, og det har ifølge Football Insider fået sydkoreanske Son til at overveje sin fremtid i klubben.

Det skriver mediet denne fredag morgen.

En insider-kilde har ifølge Football Insider erklæret, at der er store spørgsmålstegn i Spurs-lejren omkring Sons fremtid i klubben.

Kilden beretter, at trofæjagten i Tottenham virker forgæves for Son, og at han derfor muligvis vil se sig om efter andre muligheder.

Son er ifølge mange en af de få Spurs-spillere, der har holdt formen på trods af holdet mange svingende præstationer i ligaen og internationalt.

Derfor ville det være et stort tab, skulle han vælge at skifte.

Kilden fra Spurs-lejren fortæller ikke, hvornår Son vil finde en anden klub, men understreger blot, at det sagtens kan komme på tale, mens Mauricio Pochettino er træner.  
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED