AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2022 11:50
Angrib fra første minut: Sådan skal du stille op mod Australien, Hjulmand

KLUMME: Kasper Hjulmand skal gå offensivt til værks mod Australien, og her er vores bud på, hvordan han skal stille op.


Det er en skæbnekamp for Danmark. En kamp der skal vindes, hvis VM-drømmen skal holdes i live.

Efter uafgjort mod Tunesien og et nederlag mod Frankrig er Kasper Hjulmands tropper pisket til en sejr onsdag eftermiddag mod Australien, der allerede har smagt sejrens sødme ved at tage tre point mod Tunesien.

De danske spillere og Hjulmand må alt andet kunne føle et pres, for det vil være en gedigen skuffelse, hvis gruppespillet bliver endestationen for dette landshold, der i sommeren 2021 tryllebandt en stor del af den danske befolkning og nåede helt frem til semifinalen ved EM.

Også dengang stod man i en svær situation inden den sidste gruppekamp mod Rusland, og selvom spillet ikke var fænomenalt i den kamp, lykkedes det at tage en stor sejr og videre i turneringen.

En stor præstation er også påkrævet for at få hentet tre point mod Australien, der må lugte muligheden for at gå videre fra gruppen og sikkert vil gå ind til opgøret med en defensiv tankegang.

Derfor skal Hjulmand heller ikke være bange for at gå angrebsivrigt til værks, og det skal han gøre fra kampens første minut.

Det betyder, at han skal droppe tremandsforsvaret og i stedet gå over til 4-3-3-formationen i stedet.

Joachim Andersen og Andreas Christensen skal spille i det centrale forsvar, mens Rasmus Nissen Kristensen beholder sin plads på højre back. Egentlig fortjener Joakim Mæhle på baggrund af de to første kampe ikke et genvalg, men der ikke for alvor andre muligheder, hvorfor han skal spille igen.

På den centrale midtbane er Pierre-Emile Højbjerg og Christian Eriksen selvskrevne, og så må Mathias Jensen komme ind. Han er dygtig på bolden og leverede et flot indhop mod Tunesien.

Hvis Andreas Skov Olsen er helt ovenpå igen, skal han spille højrekanten, mens Jesper Lindstrøm er mere formstærk end Mikkel Damsgaard og bør spille til venstre.

Så er vi efterladt med angriberpladsen, hvor ingen har imponeret. Kasper Dolberg må alligevel få pladsen, og så kan Andreas Cornelius og Martin Braithwaite danne et tomandsangreb senere i kampen, hvis det er nødvendigt.

Og ja, så skal Kasper Schmeichel selvfølgelig have pladsen i målet, hvor han spiller med anførerbindet, fordi Simon Kjær må bide i det sure æble og tage plads på bænken, selvom han er blevet sin skade kvit.

Kom så, Hjulmand, gå offensivt til værks – og kom så, Danmark.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE