AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 14:41
Anfield skal udvides: Kan blive en af de største stadions i Premier League

Der er planer om at udvide Anfield, der kan blive et af de største stadions i den bedste engelske fodboldrække.


Det er stedet for Liverpools hjemmekampe, og det er der, hvor 54.074 tilskuere kan se fodbold, men fremover kan endnu flere være til stede på Anfield.

I dag har Liverpool nemlig lanceret en plan for Anfield Road-tribunen, der skal genopbygges, og i den forbindelse skriver the Reds på sin hjemmeside, at klubben vil lade lokalsamfundet og andre vigtige interessenter engagere sig i projektet.

De tidligere planer om at udvikle Anfield er blevet droppet, og i stedet vil Liverpool indsende en ny ansøgning i håb om at kunne udvide stadionet til at kunne huse mindst 60.000 tilskuere.

Det skriver Liverpool Echo.

Fenway Sports Group er klar til at spytte flere penge i Anfield, og ejergruppen har allerede spenderet i omegnen af 900 millioner kroner på hovedtribunen, der åbnede i september 2016 og gav plads til 9.000 ekstra pladser.

Gennem de seneste år har klubben undersøgt nøje, hvilke økonomiske fordele der vil være ved at have et større stadion, og nu kan Liverpool-fansene muligvis snart glæde sig over flere pladser på Anfield.

I øjeblikket rangerer Anfield som det sjettestørste stadion i Premier League, men hvis kapaciteten kommer over 60.000, vil klubben komme op på siden af Arsenal, der kan huse 60.260 tilskuere på Emirates Stadium.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED