AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 10:42
Anfield-retur: Sterling tilbage til Liverpool?

Raheem Sterling kan muligvis være på vej tilbage til Liverpool, melder L'Equipe.


Det er ikke lang tid siden, at Raheem Sterling fortalte i et interview, at han stadig havde en stor kærlighed for Liverpool, som har haft en kæmpe betydning for ham og hans karriere.

Nu forlyder det i den franske presse, at Manchester City-stjernen muligvis kan være på vej tilbage til Anfield.

Ifølge L'Equipe er Merseyside-klubben åbne for at bringe Raheem Sterling tilbage, og han vil ikke udelukke en retur.

Én af grundene til, at en handel kan være under opsejling, er, at Manchester Citys Champions League-karantæne vil stå ved magt. Det vil betyde, at Raheem Sterling ikke kan spille Champions League-fodbold de næste to år, hvilket er vigtigt for ham.

Liverpool er samtidig bange for, at klubben kan miste Sadio Mané, som angiveligt er i søgelyset hos Real Madrid, og her kan Raheem Sterling være den direkte afløser for senegelaseren. 

Raheem Sterling har kontrakt med Manchester City frem til sommeren 2023, og the Citizens vil næppe være særligt interesseret i at sælge en af klubbens største stjerne til en direkte rival. 

FØLG MED PÅ VORES INSTAGRAM OG DISKUTER RYGTET: 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED