Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 20:00
Anede ikke, han var droppet: Nu vil United-reserve ophæve kontrakten

Han er alt andet end tilfreds med Uniteds håndtering af sagen.


Manchester Uniteds reservemålmand, 33-årige Sergio Romero, er alt andet end tilfreds med klubbens håndtering af ham.
 
Romero fandt ud af, at han var ikke var med i Uniteds Premier League-trup via de sociale medier.
 
Romero er blevet frosset ud på Old Trafford, hvor han senest gjorde en optræden i forbindelse med klubbens Europa League-kvartfinale mod F.C. København i august.
 
Endnu et slag til Romeros selverkendelse kom, da han blev placeret som klubbens fjerdemålmand, i og med, at både David de Gea, Dean Henderson og Lee Grant blev udtaget til Champions League, mens han ikke selv gjorde.
 
Romero er blevet så utilfreds, at han i løbet af den kommende uge vil bede om at få ophævet sin kontrakt med klubben. Det skriver Daily Star.
 
Reservemålmanden tjener 100.000 pund om ugen, så han er en relativt dyr herre at have siddende på bænken. 
 
Målmanden forlod i forbindelse med pre-season England, for at søge efter en anden klub i Argentina, men det lykkedes ikke. 
 
Nu er han så vendt hjem, hvor han i de seneste par uger har været i selvisiolation. Han forventes at være tilbage i aktion på Carrington-anlægget i denne uge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED