Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 08:32
Andreas Christensens vilde 2021: Nu er han en af verdens bedste

2021 har været et jubelår for Andreas Christensen, der også bliver rost til skyerne.


25-årige Andreas Christensen er i gang med at etablere sig som en af verdens bedste forsvarsspillere.

Danskeren har spillet et helt fantastisk 2021, hvor han er blevet fast inventar på Thomas Tuchels Chelsea-mandskab, mens han på landsholdet har spillet en afgørende rolle.

Vi har kigget lidt på Christensens tal for 2021, og det er altså imponerende, hvad den elegante Chelsea-spiller har været med til at udrette.

Kampe i 2021: 38

Clean sheets i 2021: 24

Indkasserede mål i 2021: 19

I løbet af året har den danske landsholdsspiller også været med til at vinde Champions League og nå EM-semifinalerne.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Derfor høster han da også fortjente roser fra nogen af dem, der kender ham bedst og har arbejdet tæt sammen med ham gennem noget tid.

- AC har alt, hvad en spiller har brug for. Han er en af de bedste forsvarsspillere, udtalte Kasper Hjulmand under sommerens EM-slutrunde ifølge Goal.

Og udtalelsen fra den danske succeslandstræner møder opbakning for Christensens daglige manager i Chelsea, der hurtigt har gjort ham til en af sine foretrukne spillere i et tremandsforsvar.

- Han føler tilliden. Han er en topforsvarer og en klasse fyr. Han vokser i form af personlighed og selvtillid, sagde Thomas Tuchel tidligere på sæsonen ifølge TalkSPORT.

I midtugen var Christensen med til at starte Champions League-sæsonen på fornem vis for Chelsea, da The Blues vandt 1-0 på hjemmebane mod Zenit.

Næste opgave for danskeren og muligheden for at bygge videre på en fremragende sæson er søndag eftermiddag, hvor der venter Chelsea en udekamp mod Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE