AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 17:39
Anderton: Spurs' angreb er bedst - de vinder Champions League-finalen

Den tidligere Tottenham-spiller Darren Anderton mener, at hans forhenværende klub vinder Champions League-finalen takket være en overlegen offensiv.


Harry Kane skulle blive klar til Champions League-finalen, men selv i Spurs-stjernens fravær har Son Heung-min og Lucas Moura taget ansvaret på skuldrene og scoret de nødvendige mål.

Derfor mener klubbens tidligere spiller, Darren Anderton,  at Tottenham står stærkest offensivt,  selvom Liverpools fronttrio bestående af Roberto Firmino, Mohamed Salah og Sadio Mané er blandt de mest frygtede i fodbold.

- Kane skal starte, og Son har været en åbenbaring hele sæsonen,  mens Christian Eriksen er manden, der får det hele til at gå op i en højere enhed for Spurs,  siger Anderton til London Evening Standard.

-  I sidste ende tror jeg, at det er de offensive spillere fra de to hold, som kommer til at  gøre forskellen.  Begge hold har fantastiske individuelle spillere, som kan vinde kampen på egen hånd,  men jeg synes lige akkurat, at Tottenham har overhånden i den afdeling.

Liverpool er på papiret storfavoritter til at vinde Champions League, og Jürgen Klopps mandskab er under stort pres for at vinde titlen,  som gled ud af hænderne på dem sidste år.  Men det er måske til Tottenhams fordel, mener Anderton.

- Alt presset for at vinde er å¨på Liverpools skuldre, og det kan være en fordel for Tottenham. Jeg tror, de vinder trofæet, siger Anderton.

- Liverpool er favoritter af klare årsager,  men jeg har en fornemmelse af, at Tottenhams navn står på trofæet.  Når det kun drejer sig om en enkelt kamp, så har jeg tiltro til, at Tottenham vinder uanset modstanderen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED