Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Anderledes aftale: Nye detaljer i Greenwood-transfer

Af Jeppe Augustsen
09.07.2024 Kl. 20:35

Mason Greenwood er millimeter fra et Manchester United-exit.

Efter et lejeophold hos Getafe i sidste sæson står den engelske angriber nu til et permanent skifte, hvor Marseille bliver destinationen.

The Athletic var først til at berette om en endelig aftale mellem Marseille og Manchester United.

Beløbet lyder på 236 millioner kroner, hvor 30 millioner kroner er diverse bonusser, men der er flere ting med i aftalen mellem klubberne.

Det er nemlig ikke det beløb, som Manchester United havde håbet på at få. Tidligere er det blevet meldt, at De Røde Djævle krævede 350 millioner kroner for at sælge ham.

Manchester United kan tjene yderligere millioner, hvis Marseille sælger angriberen. De har nemlig fået inkluderet en videresalgsklausul på 50 procent. Det melder Fabrizio Romano.

Men procenterne kan stige.

Den engelske journalist Ben Jacobs kan den engelske klub tilkøbe flere procenter i videresalg, men det meldes ikke, hvor meget de skal koste.

Det kan meget vel betyde, at De Røde Djævle vil købe flere procenter, hvis han gør det godt i det franske, og de kan øjne et større beløb, hvis han bliver solgt.

Ifølge Fabrizio Romano er Mason Greenwood blevet tilbudt en femårig kontrakt af Marseille, som han forventes at sætte sin underskrift på.

Udover Mason Greenwood er De Røde Djævle også på vej til at sælge Donny van de Beek.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce