Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2021 22:18
For anden gang: Se Benrahma score drømmekasse for West Ham - igen

West Hams algeriske offensiv-spiller Saïd Benrahma ligner en mand, der er klar til den nye sæson. I dag scorede han igen et flot mål i en træningskamp.


Den algeriske kantspiller Saïd Benrahma har haft en svær start i West Ham, men det kunne godt tyde på, at den tekniske spiller er klar til den kommende sæson.
 
Klar vil han måske være formmæssigt uanset hvad, men hvad der er endnu vigtigere for The Hammers er, at han rent faktisk også vil lave mål i 2021/22, og netop dette startede han med i en træningskamp mod Celtic sidste lørdag.
 
Har var Benrahma i aktion for West Ham, der endte hele 6-2 i London-klubbens favør, hvor algieren viste sig frem fra sin allerbedste side.
 
Dette skete i anden halvleg, hvor han i en kontra blev sendt fri foran mål. Her ville de flest søge den sikre afslutning, men Benrahma fandt på noget mere spetakulært.
 
Se scoringen i videoen herunder:

Se scoringen i videoen herunder:

 
I dag var teknikeren igen på spil, denne gang imod sin tidligere klub Brentford.
 
Benrahma var atter på pletten, men målet var ganske anerledes denne gang, hvor en hurtig dribletur blev byttet ud med et tordenhug fra ude foran feltet.
 
Du kan se algierens scoring i videoen her:
 
Saïd Benrahma ligner efterhånden virkelig en spiller, der er klar til den kommende sæson, hvilket er et positivt tegn, da mange Hammers-fans frygter at se spilleren floppe efter et undervældende første år i klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE