Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 16:45
Ancelotti vil forlænge: Vil føre Everton ind på nyt kæmpestadion

Carlo Ancelotti håber på, at han kan forlænge sin kontrakt med Everton.


Everton sendte et stærkt signal, da de ansatte en toptræner som Carlo Ancelotti. Nu sender den italienske træner så et stærkt signal retur, for han er hidtil så glad for sit ophold i klubben, at han håber på at kunne forlænge den kontrakt, der lige nu løber frem til 2024.

Tirsdag fik The Toffees tilladelse af Liverpool By til at bygge et kæmpemæssigt nyt stadion langs vandet med plads til 52,888 tilskuere, og forløber det byggeri efter planen, vil det stå klar til brug til 2024/25-sæsonen.

Nu håber Ancelotti, at han fortsat er træner for klubben, når de for første gang tager det nye stadion i brug.

- Jeg vil gerne være i klubben, når det nye stadion åbner. Det ville være en god bedrift for mig. Hvis jeg færdiggør min kontrakt her i 2024, må det betyde, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og når man gør et godt stykke arbejde, så slutter kontrakten ikke i 2024, siger Ancelotti ifølge The Guardian.

- I mit ene år for klub har jeg haft det virkelig godt, så jeg vil gerne blive her så længe, det er muligt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED