Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 18:30
Ancelotti om Maradona: Først var han min modstander - så blev han min ven

Carlo Ancelotti mindes Diego Maradona, der afgik ved døden onsdag.


Verden begræder i disse dage tabet af Diego Maradona, der gik bort i midtugen.

Således også Carlo Ancelotti, der forud for opgøret mod Leeds, mindedes Maradona, der gjorde et stort indtryk i trænerens hjemland, Italien.

Everton-træneren stod over for Diego Maradona flere gange, da førstnævnte tørnede ud for AC Milan og sidstnævnte for Napoli, som på det tidspunkt var bitre mesterskabsrivaler.
 
Ancelotti oplevede selv, hvordan Maradona fyldte bybilledet, da han fik job som Napoli-træner.
 
- Først var han min modstander - og så blev han min ven. Han var meget ydmyg, og det er et stort tab for fodboldverdenen, at han nu ikke er her mere.
 
- Minderne vil altid være der. Han var en fantastisk spiller, som hjalp fodbolden i hele verden. På det tidspunkt var han den bedste spiller i verden - og den bedste spiller, jeg nogensinde har mødt.
 
- Han var så svær at stoppe, og han besad ufattelige evner. Han brokkede sig aldrig. Jeg forsøgte at stoppe ham ved at sætte hårde tacklinger ind på ham, men han beklagede sig ikke. Derefter blev vi gode venner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED