Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 14:27
Anbefalet af to to tidl. Arsenal-spillere: Arteta har nyt toptransfermål til sommer

Daily Mirror skriver, at Odilon Kossounou er på blokken for Arsenal denne sommer.


Arsenal har gjort Club Brügge-forsvarer Odilon Kossounou til et af sine toptransfermål i sommertransfervinduet, skriver Daily Mirror i søndagens avis.

Den blot 20-årige midterforsvarer anses som et af de hotteste talenter fra hele det afrikanske kontinent i øjeblikket, og hans fine form i denne sæson for Club Brügge i Jupiler Pro League og Europa League har vist, at han er klar til at tage skridtet op til en større liga.

Derfor kunne Kossounou blive lidt af et røverkøb for Arsenal på sigt. Ifølge Daily Mirror kræver det belgiske storhold nemlig ikke meget £8,5 millioner med diverse præstationsbonusser inkluderet.

To ivorianske landsmænd og tidligere Arsenal-spillere, Gervinho og Emmanuel Eboue, skulle begge være kommet med varme anbefalinger om den 20-årige forsvarer, efter klubben tog kontakt til dem for at høre nærmere om Kossounou.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED