Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ambitiøs storklub: Vil hente Haaland og Saliba

Af Emil Plovgaard
21.06.2024 Kl. 14:23

Erling Haaland bliver konstant sat i forbindelse med et skifte væk fra Manchester City.

En frikøbsklausul i nordmandens kontrakt gør det angiveligt muligt at lande en aftale, uden at skulle forholde sig til at møde Manchester City ved forhandlingsbordet.

Efter sigende er der tale om en frikøbsklausul, hvor prisen mindskes frem mod Haalands udløb mod Manchester City.

Og det er noget, FC Barcelona har tænkt sig at udnytte. Henover de kommende tre år har den catalanske storklub nemlig store ambitioner, lyder det.

Her går man med planer om at hente William Saliba i Arsenal og Erling Haaland i Manchester City, skriver Football Transfers.

En lukrativ aftale med Nike som trøjesponsor vil føre til, at FC Barcelona igen kan mænge sig blandt den absolutte elite i europæisk fodbold, hedder det sig.

– Barcelona er tilbage, som det lyder fra en kilde til mediet.

Klubbens præsident, Joan Laporta, er af den overbevisning, at aftalen med Nike vil kunne indbringe FC Barcelona 1,1 milliard kroner hver sæson.

FC Barcelona ønsker at hente Haaland som en slags afløser for Lionel Messi, der forlod klubben tilbage i sommeren 2021. Men på grund af økonomiske problemer, har man endnu ikke fundet vej til en passende erstatning for den argentinske verdensstjerne, der i halvandet årti bjergtog alle.

Uanset hvad, bliver det nok mere end svært at lande aftaler med både Haaland og Saliba, men nu vil FC Barcelona tilbage på fodboldkortet, og det skal gøres med manér.

En anden spiller, der kan forlade Manchester, er Uniteds Casemiro, men nu er et skifte kollapset.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce