AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 10:25
Ambitiøst mål: Solskjær sigter efter at vinde en ny Treble med United

Ole Gunnar Solskjærs ultimative mål er at vinde The Treble igen med Manchester United.


Ole Gunnar Solskjærs kortsigtede mål er at vende et truende nederlag til sejr på Camp Nou tirsdag, men på sigt drømmer nordmanden om at gentage Manchester Uniteds triumf fra 1999 og vinde The Treble.

- Vi bliver nødt til at sætte os selv den slags standarder.  Jeg tror, vi kan gøre det en dag, fortæller Solskjær i et interview med ESPN.

Manchester United-træneren er dog meget bevidst om, at konkurrencen i moderne fodbold kun er blevet større, men insisterer på, at man aldrig skal sige aldrig.

- Det bliver kun sværere og sværere at gentage. Fodbold har ændret sig, og der er flere og flere klubber med penge. I England er det kamp at ende i top seks, siger Solskjær.

- Opnår man det, så venter Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona, Bayern München og Juventus. Det bliver svært, men man kan aldrig sige, at det er umuligt.

Ole Gunnar Solskjær scorede som bekendt det vindende mål i Champions League-finalen mod Bayern München på Camp Nou for snart tyve år siden.

Han håber, at sine spillere kan udrette et mirakel i samme grad, når tirsdagens topkamp finder sted.

- Jeg tror ikke på skæbnen, men jeg tror på, at du får det, du fortjener.  Nogle gange sker ting, hvis du går efter dem, siger Solskjær.

- Jeg kan ikke vente til tirsdag, for det er den størst mulige scene. Det er mod den største klub gennem de seneste 10 til 15 år. Siden Pep Guardiola overtog Barcelona i sin tid, har de været intet andet end fantastiske.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED