AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 10:02
Ambitiøst: Everton jagter italiensk toptræner

Den tidligere Chelsea- og Real Madrid-træner Carlo Ancelotti er på blokken i Everton.


Arsenal er på det seneste blevet kædet sammen med Napolis Carlo Ancelotti, men London-klubben er ikke alene om interessen for den italienske toptræner. 

Ifølge The Times er Ancelotti en af de mange trænere, som Everton har taget kontakt til, efter de valgte at fyre Marco Silva. 

Umiddelbart virker det ambitiøst og måske en kende urealistisk at få Ancelotti til Goodison, da italieneren tidligere har været ansat i klubber som Chelsea, Real Madrid og Bayern München, men det kan ikke udelukkes. 

Ancelotti er således i fare for at blive fyret i Napoli efter en skuffende sæsonstart, hvilket kan bane vejen for en fremtid i Everton, hvis Ancelotti ønsker at prøve kræfter med en lidt mindre klub. 

Arsenal er også stadigvæk inde i billedet, men det har ikke fået Everton til at opgive at hente den italienske toptræner, der blandt andet har tre Champions League-trofæer på samvittigheden.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED