AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 16:39
Ambitiøs Championship-klubejer: Vi forsøgte at hente Zlatan og Cavani

Leeds United-ejer Andrea Radriazzani har afsløret, at Championship-klubben forsøgte at hente de to kæmpestjerner.


Arsenal tilbagekaldte unge Eddie Nketiah fra sit lejeophold i Leeds United i januar, hvilket efterlod Championship-klubben i mangel af en angriber.

Men i stedet for at forsøge at signe et andet ungt talent, spillede klubben i stedet højt spil og forsøgte at signe både Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani.

Det har klubbens ejer, Andrea Radrizzani, nu selv løftet sløret for:

- PSG-præsidenten gav mig chancen for at vise vores interesse til Cavanis bror, der var agent. Men der kom aldrig luft under forhandlingerne, siger klubejeren til Sky Italia.

Zlatan Ibrahimovic var derimod mere åben for at diskutere et skifte til Championship-klubben, selvom han i sidste ende valgte at vende tilbage til AC Milan.

- Jeg snakkede mere konkret med Zlatan. Han kunne have gjort forskellen for os, men valgte at skifte til Milan. Han var meget ærlig og transparent overfor mig, når vi forhandlede, siger Radrizzani.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED