AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:06:2017 13:39
Alves i 2014: Kendte ikke til City før 2009

Dani Alves er tæt på at kunne skifte til Manchester City, men udtalelser fra Juventus-backen tilbage i 2014 har skabt røre i England.


Dani Alves kan ifølge flere engelske medier inden længe snart kalde sig for Manchester City-spiller. 

Den brasilianske Juventus-back kommer til at koste The Citizens £5 millioner. 

Alves har dog skabt røre i engelsk presse, der har gravet udtalelser fra Alves om City fra 2014 frem. Spoler vi tiden tilbage til 2009 var Manchester City godt i gang med at spille sig ind i toppen af Premier League oven på de arabiske ejeres overtagelse. 

Følgende udtalelser er fra Dani Alves fra 2014. 

- Jeg vidste ikke før indtil fem år siden, at Manchester havde to hold. Selvfølgelig har Manchester United været én af de mest kendte og succesfulde klubber i Europa i mange år, men jeg troede de var den eneste klub i byen, fortalte Alves. 

- Da Manchester City fik nye ejere og begyndte at købe nogle af de bedste spiller i Europa vidste alle, hvem de var, men indtil da må jeg være ærlig og sige, jeg ikke vidste noget om dem. 

Uagtet de ovenstående udtalelser er der stor sandsynlighed for, at Alves bliver en populær skikkelse på Etihad Stadium, hvis han som forventet gennemfører skiftet denne sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED