AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 14:48
Alternativt forsvarsspil: van Dijk råbte af Everton-angriber i skudøjeblik

På de sociale medier er det kommet frem, at Virgil van Dijk råbte af Moise Kean, da Everton-angriberen var på vej til at bringe spænding ind i Merseyside-derbyet igen.


Normalt er Virgil van Dijk ikke fejlplaceret, men det var den bundsolide hollænder mod slutningen af kampen mod Everton. Så fandt han dog på en alternativ måde at irritere sin modstander.

Liverpool-spilleren råbte af al sin kraft i retning mod Moise Kean, som var alene med Adrián og havde en gylden chance for at reducere til 4-3.

Den unge italienske angriber misbrugte dog den store chance, som han sendte helt forbi målrammen, og dermed har sommerens dyre indkøb fortsat ikke nettet i Premier League for Everton.

Om det var råbet fra Virgil van Dijk, der fik bragt Moise Kean ud af fatning, eller om angriberen simpelthen bare ikke havde selvtillid eller evnerne til at sende bolden i netmaskerne, tør vi ikke gætte på.

Ikke desto mindre var det dog en alternativ form for forsvarsspil af Virgil van Dijk, hvilket man normalvis ikke ser på øverste niveau.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED