AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 17:18
Alternativer: City og Chelsea kommer med hvert sit bud på Real Madrid-stjerne

Manchester City og Chelsea skulle begge have afholdt møder med Real Madrid over signingen af Isco.


Real Madrid har to muligheder for at sælge Isco; Et fra Chelsea, og et fra Manchester City.

Det skriver El Desmarque, der yderligere kan berette, at den spanske kreatør allerede har et ben ude af den spanske kongeklub.

Iscos spilletid har gennem en årrække været svingende, og selvom Zinedine Zidane angiveligt nødigt vil tage afsked med midtbanespilleren, så har Real Madrid-præsident Florentino Perez besluttet, at tiden er kommet til et farvel.

Og klubben har ifølge rapporten to bejlere i form af de to engelske storklubber, hvem Los Blancos allerede skulle have holdt indledende forhandlinger med.

Manchester City skulle allerede ønske sig at hente Isco til januar, men El Desmarque skriver, at Chelsea er parate til at byde højere, hvis Real Madrid venter med at sælge til sommer.  Til den tid vil The Blues' transferkarantæne med garanti være afsonet.

Real Madrid har altså to forskellige bud på hånden, men da man ikke har travlt med at skibe Isco videre, tyder det på, at Chelseas tilbud lige nu er det mest tiltalende.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED