AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 14:14
Alt var på plads: Derfor endte Leicester-stjerne ikke hos City

The Athletic skriver, at Ben Chilwell så godt som var Manchester City-spiller.


Manchester City havde fingeren på knappen og skulle bare trykke, så ville købet af Ben Chilwell være blevet en realitet.  Det skriver The Athletic.

Mediet skriver nemlig, at alt var på plads - undtagen én essentiel ting.

Man havde angiveligt allerede indgået en aftale med den engelske venstreback i april sidste sæson, da de forsvarende engelske mestre var bekymrede over Benjamin Mendys længerevarende skadesproblemer.

Og faktisk forsøgte The Citizens at sælge Benjamin Mendy, men kom til den realisation, at man ikke kunne kræve nok for franskmanden til, at man efterfølgende kunne finansiere indkøbet af Chilwell.

Derfor blev man i sidste ende nødt til at trække stikket, og i stedet hentede man klubbens tidligere spiller, Angelino, tilbage for en lille andel af den sum, Leicester ville have krævet for sin engelske landsholdsback.

Der er dog stadig rygter om, at City er interesseret i Chilwell, men ligeledes skulle Manchester United og Chelsea også have et godt øje til Leicester-backen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED