Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2020 22:18
En dyr herre: Så meget betaler Liverpool for Thiago i alt

Thiagos lønninger og diverse bonusser gør, at skiftet til Anfield bliver en dyr fornøjelse for Liverpool.


I fredags blev Thiago Alcantara officielt præsenteret som Liverpool-spiller.

Efter flere måneder med spekulationer blev Liverpool og Bayern München enige om en pris på spanieren. Prisen lyder på omkring €30 millioner, som betales over fire år.

Handlen er dog noget dyrere end de fleste tror. The Athletic-journalisten, Raphael Honigstein, fortæller i en podcast, at handlen ender med at koste Liverpool omkring 745 millioner kroner.

- Med en type spiller på hans niveau er beløbet næsten andenprioritet. Det handler meget om, hvor stor en del man tager fra lønbudgettet. Især for en spiller på en fireårig kontrakt, som stort set ikke har nogen videresalgsværdi, siger Raphael Honigstein i en Athletic-podcast.

- Med beløbet og lønninger løber handlen op i €100 millioner (745 millioner kroner), og det begrænser antallet af klubber, der kan lave en handel som denne, slutter Honigstein.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED