AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 16:52
Alt er klaret: Paul Scholes er klar til første managerjob

En problematik vedrørende interesse i to forskellige engelske klubber er nu blevet afklaret, og Paul Scholes kan få sit første managerjob.


En række tidligere Premier League-stjerner har efter deres aktive karriere fået et job som manager, og den næste i rækken ser ud til at blive Paul Scholes.

Gennem flere uger er den tidligere Manchester United-spiller blevet sat i forbindelse et job som manager for Oldham Athletic, men der har været en udfordring for englænderen.

Han ejer en andel i Salford City sammen med fem andre tidligere Manchester United-holdkammerater, og reglerne i det engelske fodboldforbund foreskriver, at en person ikke må have interesse i to klubber på samme tid.

På et møde har fodboldforbundet dog besluttet, at Paul Scholes må overtage managertjansen i Oldham Athletic – klubben han voksede op med at være fan af. Det skriver BBC i dag.

Hvis Paul Scholes bliver ansat i Oldham Athletic vil det være første gang, at han bliver manager på permanent basis.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED