AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 10:12
Alt eller intet: Her bliver titelkampen vundet eller tabt for Liverpool og City

Jamie Carragher og Graeme Souness kommer med deres bud på, hvordan de sidste fire kampe i titelræset kommer til at udspille sig.


Liverpool ligger nummet ét med to point ned til de forsvarende mestre, men med en kamp i hånden har Manchester City fortsat chancen for selv at afgøre mesterskabskampen.

Men det er nemmere sagt end gjort.  Liverpool tog et gevaldigt skridt mod trofæet med søndagens sejr over Chelsea.  En kamp, som potentielt kunne have varslet enden på The Reds' titelhåb, havde den ført til pointtab.

Liverpool har på papiret det nemmeste slutprogram.  Holdene, som det The Reds mangler at møde, har en gennemsnitlig placering som nummer 15 i tabellen, mens Citys modstandere har en placering som nummer 9.

Liverpool møder Cardiff, Huddersfield, Newcastle og Wolves, hvor særligt den sidste kamp kan vise sig drilsk. Omvendt har City stadig Premier League-opgør tilbage mod Spurs såvel som Manchester United samt Burnley, Leicester og Brighton.

Spurs viste sidste uge, at de kan bide skeer med Pep Guardiolas mandskab, og et Manchester-derby kan altid overraske, selvom The Cityzens er favoritter mod sine røde naboer.

Meget kan endnu nå at ske, og Jamie Carragher samt Graeme Souness kommer her med deres bud på,  hvordan slutprogrammet udspiller sig -  og hvor titlen bliver enten tabt eller vundet.

Jamie Carragher:

- Når man vinder nemt, viser det den klasse, som City besidder, men når de får en eller to svære kampe mellem nu og sæsonafslutningen, hvordan reagerer de så? -  for det er ikke en situation, de ofte står i, fortæller Carragher til Sky Sports.

- Jeg så kampen mellem Tottenham og City sidste uge, og det så ikke nemt ud for City.  De kom ikke flyvende, da kampen var tæt.

- Liverpools håb er, at City finder sig selv i de samme situationer, som Liverpool næsten gør uge ind og uge ud. Svære kampe, hvor Liverpool nu har opbygget troen på, at de kan overvinde dem, mens City ikke har haft behov for at reagere på samme måde store dele af sæsonen.

- Efter landsholdspausen syntes jeg, at City var klare favoritter, men nu hvor Liverpool har slået Spurs, Southampton og Chelsea, har City kun et forspring på ét point, hvis de vinder kampen, de har i baghånden. Jeg synes, det er en 50-50 nu.

- Liverpool skulle klare sig igennem de tre kampe. Det har de gjort, og har nu blot fire kampe tilbage.  Lige nu er jeg ikke i stand til at sige, hvem der er favorit til titlen, fortæller Carragher.

Graeme Souness:

- Jeg synes, den farligste kamp for City er mod Manchester United. Derby-kampe er notorisk kendte for at være svære at forudsige, mens den sværeste for Liverpool er Newcastle på udebane, siger Souness til Sky Sports.

- Cardiff kommer til at gå i flæsket på Liverpool, men med den bagkæde, midtbane og offensive trio kan Liverpool håndtere det.

- Huddersfield tænker allerede på næste sæson i The Championship, mens Newcastle er en reel bekymring.  Rafa Benitez er ikke bange for at sætte sit hold kompakt, absorbere pres og køre kontra. Taktisk er han stærk, og Newcastle-fansene vil være klar til den kamp.

- Ideelt set skulle Wolves have været i FA Cup-finalen, da den ville have distraheret dem, for de har en tendens til at klare sig godt mod de store hold.

- Kampene, som jeg tror, kommer til at afgøre mesterskabet,  bliver Liverpools udebanekamp mod Newcastle og Manchester Citys kamp mod Manchester United på Old Trafford.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED