AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 11:14
Alonso ærgrer sig over aldrig at have spillet for Klopp

Xabi Alonso ville have elsket at have repræsenteret et Liverpool-mandskab anført af Jürgen Klopp.


Xabi Alonso havde en stor karriere for Liverpool såvel som Real Madrid og Bayern München, men den spanske midtbanespiller ville have elsket også at have spillet under Jürgen Klopps Reds-mandskab.

Det fortæller han i et interview med Liverpools hjemmeside.

- Jeg har spillet så mange gange mod Klopps hold, men ville have elsket at blive trænet af ham.

- Men jeg er virkelig glad for, at han står i spidsen for Liverpool. Han er en toptræner, og han virker utroligt passioneret, sådan som han er tæt på sine spillere, men han er selvfølgelig også en god taktiker.

Alonso var del af Rafa Benitez' Liverpool-hold i 2008/09-sæsonen, som lige akkurat missede mesterskabet.  Nu håber den pensionerede midtbanespiller, at Klopp kan føre The Reds til mesterskabet denne sæson.

- Jeg håber virkelig, at Liverpool vinder titlen, for vi har jagten den så længe, så længe. Jeg ved, hvor meget det betyder for klubben, tilhængerne efter så mange år uden at have vundet det, siger Alonso.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED