AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 08:55
Allerede til diskussion: VAR i Premier League kan blive ændret

Der er angiveligt en mulighed for, at reglerne for brug af VAR i forbindelse med offsidekendelser kan blive ændret.


Op til denne sæson blev VAR indført i Premier League, og efter blot én runde har der allerede været flere hændelser, hvor videoteknologien har været i fokus.

Særligt kampen mellem West Ham og Manchester United var genstand for flere episoder, hvor brugen af VAR blev diskuteret. I sidste ende blev den rigtige beslutning dog truffet, men der var blot tale om marginaler.

Det kan der i fremtiden blive lavet om på. I hvert fald i forbindelse med offsidekendelser.

For ifølge altid velinformerede the Times har IFAB, der står for at lave lovændringer i fodboldverdenen, sat sig for at undersøge protokollen for brug af VAR, når det kommer til offside, i løbet af de kommende par måneder.

I øjeblikket kan selv den mindste centimeter blive afgørende for, om et mål kan annulleres for offside, men fremover vil der blive set på, om VAR kun skal tages i brug, hvis der er tale om en tydelig fejl fra dommerens side i første omgang.

Hvis der bliver truffet en beslutning om at ændre protokollen for VAR, er det mest sandsynligt, at det først vil blive afgjort i marts næste år på IFAB’s årlige møde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED