Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 18:56
Allerede rykket én gang: Villa-kamp ser ud til at blive udskudt på ny

Ifølge Daily Mirror er der stor chance for, at kampen mellem Aston Villa og Everton søndag må udskydes.


Aston Villas hjemmekamp mod Everton denne weekend blev mandag rykket til søndag, men der er store chancer for, at opgøret helt må udskydes, skriver Daily Mirror.

The Villans er så hårdt ramt af et smitteudbrud i førsteholdstruppen, at Birmingham-klubben fortsat får svært ved at stille med et mandskab på søndag. Klubbens planlagte kamp mod Tottenham onsdag er allerede blevet udskudt og i stedet erstattet med et opgør mellem Tottenham og Fulham.

Det ændrer dog ikke på, at Villas træningsanlæg fortsat er lukket ned, mens minimum ni spillere er bekræftet smittet. Antallet af spillere, som befinder sig i isolation, skulle dog være markant større, da de har været i nærkontakt med de holdkammerater, som er blevet konstateret smittet.

Aston Villas direktør Christian Purslow har beskrevet udbruddet som værende "meget ubehageligt og helt ude af kontrol".

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED