AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 18:10
Allegri smider stort Guardiola-hint: Ham fra Manchester kommer til Juventus

Massimiliano Allegri skulle angiveligt selv have fortalt, at "ham fra Manchester" er på vej til Juventus.


De italienske medier er ved at gå i selvsving med rygter om Juventus' kommende træner.  Der har også været visse om Pep Guardiola,  men det står nok til at ændre sig nu.

Sport Legnano skriver fredag aften, at den nu forhenværende Juventus-træner, Massimiliano Allegri,  i går var til stede ved åbningen af restauranten Geronimo sammen med den tidligere Inter-spiller Beppe Bergomi.

Der er billeder af de to personer på stedet,  og hele seancen havde ikke været særlig interessant,  havde det ikke været for episoden, som fandt sted, da makkerparret forlod spisestedet.

Ifølge Sport Legnano løb en Juventus-fan da hen til Allegri og spurgte,  hvem klubbens kommende træner bliver.

Hertil skulle Allegri have sagt; " Hvem der afløser mig? - Ham fra Manchester kommer".

Allegri nævnte ingen navne,  men er historien sand, er det ikke raketvidenskab at regne ud, at det selvfølgelig er Pep Guardiola, der bliver hentydet til.

Det hele kan selvfølgelig være pure opspind, så tag det med et gran salt.  Andre italienske medier har de forgangne dage skrevet, at Maurizio Sarri eller Mauricio Pochettino bliver udnævnt som ny Juve-træner,  men der har som bekendt også været rygter om Guardiola.

Den spanske City-træner har selv indikeret, at han ønsker at forblive i Manchester City,  indtil hans kontrakt udløber om to sæsoner.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED